Sport

  • Milan – Juventus, lojtari dhe dështimi i ndeshjes
  • Nuk e ka menduar as në ëndrrat më të bukur, Milani i madh bën përmbysjen e vitit
  • Çfarë po ndodh në “San Siro”, Milani përmbys Juven për pesë minuta