Tech

  • Mijëra përdorues, raportojnë probleme të Instagramit
  • Keni plan t’i bëni dikujt dhuratë për fundvit? Pajisjet teknologjike më të mira, ndër to edhe iPhone 11
  • Instagrami gjatë 2019-ës, dhe shërbimet që ndryshuan