16:32 / E Hënë, 16 Prill 2018

Lëshohet për qarkullim rruga “Luan Haradinaj” në Prishtinë [Foto]

Për shkak të punimeve në rrugë nga Komuna e Prishtinës dje ishte bllokuar edhe një pjesë e rrugës “Luan Haradinaj”, por kjo nuk ka vonuar shumë dhe është liruar sot për qarkullim të automjeteve.

Sipas disa fotografive që ka realizuar “Indeksonline” shihet se asfalti i kësaj rruge është i ndotur nga punimet që janë bërë, por veçse rruga është e kalueshme.

Ndërsa vlen të përmendim se rruga “Fehmi Agani” mbetet ende e bllokuar pasi që punimet në këtë pjesë të rrugës ende nuk kanë përfunduar.

Më poshtë shikoni pamjet:

/Indeksonline/