16:15 / E Diele, 15 Prill 2018

Pesë stile të këndshme flokësh të cilat mund t’i bëni me ndihmën e shiritit të flokëve (Foto)

Nuk ka mënyrë për të shpenzuar më pak në stilimin efektiv dhe trendi të flokëve, sepse e gjitha që ju nevojitet është një shirit i zakonshëm.

Më të popullarizuarat janë shiritat ngjyrë të zezë dhe të kadifenjtë, mirëpo në pranverë ato lirisht mund të jenë edhe në ngjyra të zjarrta apo me dezenë, mbresëlënëse dhe të padukshme.

Gërsheti i ulët

Mund të jetë edhe gërshet i çrregullt nga i cili dalin disa tufa, por edhe gërshet i mbështjellë i përforcuar me shirit zbukurues.