10:42 / E Martë, 16 Prill 2024 / AR

6 modele sandalesh që gocat do i adhurojnë

Ka shumë gjëra që presim me padurim gjatë verës: pushimet, diellin, fundjavat e gjata me miqtë, por përtej kësaj është moda dhe gjithë prurjet e reja të sezonit që marrin vëmendjen e të gjithëve, sidomos vajzave.

Sandalet janë kryefjala e sezonit, ndaj modelet më të mira vijnë direkt nga pasarelat. Tone vishnje, sandale me rripa apo me detaje aksesorësh, ja gjashtë modelet IN që me siguri gocat do i pëlqejnë shumë.

#1 Sandale me gisht6 modele sandalesh që gocat do i adhurojnë

#2 Detaje aksesorësh6 modele sandalesh që gocat do i adhurojnë

#3 Nuancë merlot6 modele sandalesh që gocat do i adhurojnë

#4 Finesë dhe asimetri6 modele sandalesh që gocat do i adhurojnë

#5 Frymëzim nga vitet ‘906 modele sandalesh që gocat do i adhurojnë

#6 Çorape & sandale

6 modele sandalesh që gocat do i adhurojnë