11:01 / E Hënë, 16 Prill 2018

Qeni i shurdhër gjen më në fund një shtëpi, mëson gjuhën e shenjave pasi u braktis 5 herë (Foto)

Ivor, një qen i shurdhër u braktis për pesë herë para se të ishte një vjeç.

Për shkak të paaftësisë së tij, askush nuk donte të kujdesej për të. Ai u dërgua në RSPCA, ku stafi i qendrës i tregoj atij mjaft dashuri për të ndihmuar Ivorin të mësonte përsëri të besonte, transmeton Indeksonline.

Dhe në fund ai gjeti në shtëpinë e tij përgjithmonë me Ellie Bromiloë, i cili ka mësuar Ivor-in për t ë kapërcyer shurdhimin et ij.

Madje ai është trajnuar për të zgjeruar reportin e gjuhës së tij të shenjave.

Ai ka mësuar përmes gjuhës së shenjave, urdhrin për çdo veprim./Indeksonline/