Shëndetësi

  • Shpëtim nga verbëria, shkencëtarët ua kthejnë shikimin minjve
  • Vaji fals dhe i rrezikshëm, specialistët: Dëmton zemrën, shkakton sëmundje të rënda
  • Agjërimi i përditshëm duke pirë vetëm ujë efektiv dhe i shëndetshëm