08:53 / E Hënë, 18 Maj 2020

​Zeka: Shpëtimi i bizneseve nga falimentimi varet nga pakoja e rimëkëmbjes

Drejtori ekzekutiv i Odës Ekonomike Amerikane, Arian Zeka ka deklaruar se shpëtimi i bizneseve nga falimentimi varet nga reagimi i Qeverisë, konkretisht nga pako emergjente, e cila përveç që nuk ka qenë e mjaftueshme, është vonuar por edhe nga pakoja e rimëkëmbjes.

Ai ka kërkuar që të gjitha lehtësirat që bëhen nga qeveria të jenë më të qarta dhe mos të ndodhë siç është rasti i stacionit të autobusëve.

“Statistikat se sa punëtorë do të mbesin pa punë do të mund të nxjerrën vetëm pas përfundimit të pandemisë”, tha ai në RTK.