16:54 / E Mërkurë, 23 Qershor 2021 / FG

“07”-shi tejkalon në vijë të plotë dhe në kthesë të madhe në Suharekë

Edhe një rast i tejkalimit të vijë të plotë dhe në kthesë të madhe është hasur sot në Duhël të Suharekës.

Indeksonline ka siguruar pamje të veturës me targa “07” teksa bën këtë shkelje.

Shoferi me këtë veprim po rrezikon veten dhe pjesëmarrësit e tjerë në trafik.

Ndryshe, Policia e Kosovës po merr masat dhe po gjobit shoferët për këto shkelje të rregullave.