12:25 / E Enjte, 10 Tetor 2019

10 filma, që mund t’ju ndihmojnë të relaksoheni dhe të harroni gjithçka

Janë disa filma që janë komedi dhe shumë të lehtë për t’u parë, por që prapë kanë një mesazh.

Mirëpo këtu janë të renditur disa filma, të cilët do të t’ju bëjnë të relaksoheni.

Alibi.com , 2017

10 Movies That Can Help You Relax and Forget About Everything

It’s Kind of a Funny Story, 2010

10 Movies That Can Help You Relax and Forget About Everything

Dai si hing, 2018

10 Movies That Can Help You Relax and Forget About Everything

Like Father, 2018

10 Movies That Can Help You Relax and Forget About Everything

The A-Team, 2010

10 Movies That Can Help You Relax and Forget About Everything

Mauvaises herbes, 2018

10 Movies That Can Help You Relax and Forget About Everything

She’s Funny That Way, 2014

10 Movies That Can Help You Relax and Forget About Everything

Going in Style, 2016

10 Movies That Can Help You Relax and Forget About Everything

The Healer, 2017

10 Movies That Can Help You Relax and Forget About Everything

Jour J, 2018

10 Movies That Can Help You Relax and Forget About Everything

Mos i humb