75 Mall Live Search
14:39 / E Premte, 11 Tetor 2019 / indeksADMonline

10 filmat që ju ndihmojnë të relaksoheni dhe të harroni çdo gjë

Ka disa filma që janë komedi dhe pa ndonjë mesazh shumë të madh, mirëpo pasi i shikoni e kuptoni se ju kanë lënë një shije të caktuar filozofike. Ky është lloji i filmit për të cilin duam të shkruajmë në këtë artikull. Shpresojmë që sonte përpara se të flini të merrni në konsideratë njërin nga sugjerimet tona.

Më poshtë keni listën e 10 filmave që jemi të bindur që do t’ju ndihmojnë të relaksoheni dhe të harroni çdo gjë:

Alibi.com, 2017

It’s Kind of a Funny Story, 2010

Dai si hing, 2018

Like Father, 2018

The A-Team, 2010

Mauvaises herbes, 2018

She’s Funny That Way, 2014

Going in Style, 2016

The Healer, 2017

Jour J, 2018