12:29 / E Shtunë, 07 Prill 2018 / indeksADMonline

10 franga zvicerane më e bukura në botë

Shoqata Ndërkombëtare Bankare (IBNS) ka shpallur kartëmonedhën prej 10 frangave zvicerane si më të bukurën në botë.

IBNS është një shoqëri koleksionistësh, dhe që nga viti 1961 ka “nxitur dhe inkurajuar” studimin e kartëmonedhave, duke dhënë shpërblime për monedhën  e vitit./Indeksonline/