12:41 / E Enjte, 14 Qershor 2018

10 minuta stërvitje pa pajisje, për ushtrim të plotë të trupit

Mënyra më e lehtë dhe më e mirë është të ushtroni në shtëpi, pasi kështu edhe do kurseni kohën.

Kurdo që keni kohë të lirë ju mjafton të nisni ushtrimet.

Në këtë video, mund të mësoni disa ushtrime të cilat mjafton t’i praktikoni 10 minuta në ditë për të pasur rezultat të duhur në tërë trupin./Indeksonline/