11:21 / E Martë, 12 Shkurt 2019

10 minuta ushtrime për “6 kockat” e barkut

Një stërvitje e shpejtë dhe intensive për të theksuar belin tuaj.

Ju nuk keni nevojë për ndonjë pajisje ose peshë!

E gjithë cka duhet është që të ndiqni videon e plotë dhe të bëni ushtrimet e treguara në të./Indeksonline/