06:09 / E Shtunë, 14 Tetor 2017 / indeksADMonline

Ja cilat janë 5 shenjat që tregojnë se arteriet tuaja janë të bllokuara

Qarkullimi jo i mirë i gjakut nuk është asnjëherë një shenjë e mirë, dhe mund të tregoj se keni arterie të blokuara. Dhe të pasurit arterie te bllokuara mund t’ju shkaktojë vdekjen. Ja pse është e rëndësishme t’i njihni shenjat në mënyrë që të merrni mjekimin në kohë.

Një qarkullim i keq i gjakut shkaktohet nga:

Pirja e duhanit.
Të rrish ulur për një kohë të gjatë.
Konsumimi i ushqimeve fast-food.
Obeziteti.
Simptomat

Dhimbje këmbësh dhe ngërçe.
Mpirje të këmbëve.
Shërim i avashtë i plagëve.
Humbje e qimeve në këmbë.
Lëkurë e ndritshme. Shije.al