16:10 / E Martë, 24 Prill 2018

12 arsyet e ndryshme përse tradhëtojnë shenjat e zodiakut

QoftA� fizike apo mendore, tradhA�tia mbetet tradhA�ti ! Pas kA�tij akti pabesie mund tA� fshihen shumA� arsye, por veA� tA� tjerave A�shtA� dhe ajo e shenjA�s sA� horoskopit! Si sillet njA�ri nuk sillet tjetri nA� tA� tilla situara dhe Living do tA� rendisA� mA� poshtA� tA� gjitha arsyet qA� shtyjnA� 12 shenjat e zodiakut tA� tradhA�tojnA� partnerin/en.

DashiA�duhet tA� ndihet i vlerA�suar nA� A�do moment nga partneri! NA�se njA� dash nuk ndihet i pA�rkedhelur, do e kA�rkojA� ngrohtA�sinA� diku tjetA�t. Ai do tA� vendosA� nA� dyshim dashurinA� tuaj dhe gjatA� kA�saj kohe, njA� shikim apo njA� fjalA� nga njA� i tretA� do e konfuzojA� dashin.

DemiA�A�shtA� shenja mA� kokA�forte e zodiakut por edhe mA� romantikja. NA�se nuk i plotA�sohen dA�shirat dhe nuk merr atA� qA� do nga partneri mund ta��i kA�rkojA� gjetkA� tjeter.

BinjakA�tA�janA� tA� pavendosur dhe tA� gjithA� e dinA� qA� kanA� nevojA� pA�r vA�mendje (qA� fatkeqA�sisht nuk mund ta��jua japA� vetA�m njA� partner). JanA� paksa sipA�rfaqA�sorA� dhe shpesh nuk vlerA�sojnA� veprat qA� kanA� vA�rtetA� vlerA�, por verbohen edhe nga fjalA�t e bukura boshe. NA�se nuk ndiheni i plotA�suar e sigurtA� qA� do tA� kerkoni dike me tA� cilin mund tA� vibroni verbalisht.

GaforrjaA�: Ju jeni njA� burim emocionesh dhe dA�shironi qA�ndrueshmA�rinA�, duke ju bA�rA� kA�shtu njA� nga shenjat mA� besnike. Ju kurrA� nuk do tA� guxonit tA� tradhA�tonit partnerin, jo sepse sa��ju jepet mundA�sia, por nuk doni tA� lA�ndoni askA�nd! Jeni tA� pA�rgjegjshA�m dhe nuk veproni kuturu tA� drejtuar nga pasioni.

Luani: Ju nuk tradhA�toni, ju thjesht largoheni nA�se nuk ndiheni tA� vlerA�suar. NA� njA� lidhje ju jepni gjithA�ka keni dhe nA�se nA� kA�mbim merrni shumA� mA� pak, largoheni! Ia dini vlerat vetes dhe nA�se dikush tjetA�r nuk jua di, shumA� keq pA�r ta ! Luani A�shtA� njA� nga shenjat mA� besnike, ndaj tA� jeni tA� sigurtA� qA� pa mbyllur tA� gjitha a�?hesapeta�? me dikA�, nuk ia hedh sytA� dikutn tjetA�r.

VirgjA�resha: Ju shqetA�soheni pA�r problemet qA� nuk ekzistojnA� ende. Jeni tejet kritike dhe perfeksioni A�shtA� pika juaj mA� e forte, por edhe e dobA�t. NA�se i dashuri nuk A�shtA� nA� nivelin tuaj, me shumA� mundA�si do e tradhA�toni.

Peshorja: Jeni njA� shenjA� paqA�sore qA� nA� pamje tA� parA� nuk do tA� tradhA�tonit kurrA�, POR kjo nuk A�shtA� e vA�tetA�! Ju jeni njA� thA�ngjill i mbuluar. Besoni tek dashuria e vA�rtetA� qA� zgjat pA�rjetA� , por jeni njerA�z tA� lA�kundur qA� nuk e dini se A�farA� doni nA� jetA� !

Akrepi: E si mund tA� mos tradhA�tojA� shenja mA� e zjarrtA� e zodiakut? NA�se nuk e keni takuar ende njeriun e jetA�s, e sigurtA� qA� ju do tA� luani dhe do ta tradhA�toni partnerin qA� keni nA� krahA� sepse ju thjesht kA�shtu jeni gatuar. Sapo tA� gjeni dikA� qA� ju pA�rmbush nA� A�do aspekt ju nuk do tA� keni sy pA�r tA� tjerA�t.

Shigjetari: NjA� shigjetar do tA� tradhA�tonte vetA�m pA�r seks. Duke qenA� njA� nga shenja mA� pasionante tA� zodiakut , shigjetari A�shtA� gjithnjA� nA� kA�rkim tA� eksperiencave tA� reja ! E keni shumA� tA� vA�shtirA� tA� mbani njA� lidhje tA� fshehtA� ndaj kini kujdes se mos lini takim me dy tA� dashurat nA� tA� njA�jtin vend dhe orA�.

Bricjapi: Ti je njA� shenjA� besnike, por qA� do tA� tradhetonte partnerin pA�r tA� pA�rfituar nA� karrierA�. Do tA� shisnit edhe shpirtin pA�r pak famA� dhe nA�se do ju jepej kjo mundA�si do tA� binit pre e dA�shirA�s pA�r tA� qenA� lider.

Ujori: NA�se njA� ujor ju tradhA�ton kjo do tA� thotA� qA� lidhja juaj ka pA�rfundur kohA� mA� parA�. Mungesa e dashurisA� dhe komunikimit bA�n qA� kjo shenjA� tA� largohet nga ju duke kA�rkuar njA� tjetA�r dashuri.

PeshqitA�tradhA�tojnA� vetA�m kur e shohin se lidhja e tyre nuk ka tA� ardhme. NA�se njA� peshk nuk A�shtA� nA� njA� lidhje serioze mos prisni ta��ju qA�ndrojA� besnik.