12:32 / E Hënë, 28 Tetor 2019 / indeksADMonline

12 Gjëra që duhet të dini për dashurinë e vërtetë

Kur jeni i/e dashuruar dhe keni një marrëdhënie të shëndetshme, mund të ulë nivelet e ankthit dhe kjo është vërtetuar shkencërisht, shkruan Indeksonline.

Ju madje mund të filloni të dukeni më mirë ose të ndieheni më pak të stresuar në punë. Përqafimi dhe puthja prodhojnë ndjesi qetësie, sigurie dhe kënaqësie.

Këto janë 12 gjëra që duhet të dini për dashurinë e vërtetë:

Dashuria është ndarja jo vetëm e momenteve të mira, por edhe atyre të këqija.

Dashuria e vërtetë është një veprim.

Ju të dytë i dini kufijtë tuaj dhe i mbani ato.

Ju ndani një koncept të përbashkët se çfarë është dashuria e vërtetë.

Dashuri do të thotë qëllime dhe dëshira të përbashkëta.

Ju ndani përgjegjësitë.

Partneri juaj nuk përpiqet t’ju ndryshojë dhe i pranon papërsosmëritë tuaja.

Nëse doni dashuri të vërtetë, s’ ka vend për lojëra.

Gjithmonë ka kohë për punë ekipore kur jeni i/e dashuruar.

Mund të jesh i prekshëm nga një person që të do.

Ju bëheni një person më i mirë kur jeni i dashuruar.

Ju filloni të provoni gjëra të reja./Indeksonline/