07:30 / E Premte, 24 Janar 2020

12 ushtrime për supe të formuara

Femrat nuk kanë nevojë për duar plot muskuj, por sidoqoftë supet e formuar dhe krahu i fortë i tregojnë ato bukur. Ushtrimet në pjesën e sipërme të trupit janë njësoj të rëndësishme me ato të pjesës poshtë.

Përveç duarve dhe supeve ato ndikojnë edhe në të gjitha grupet muskuloze të barkut, gjoksit e kurrizit.

Shikoni 12 ushtrimet e ndryshme që mund të bëni në shtëpi, pa përdorimin e pajisjeve të gjimnastikës.