07:20 / E Martë, 25 Korrik 2023 / AR

13 mënyrat si ai ju thotë të dua, pa zë

Iu pëlqen ta dëgjoni fjalën “të dua” dhe sa herë që e dëgjoni lumturoheni dhe duket se bota është e juaja.

Atëherë mësojeni se kur meshkujt shpesh nuk e thonë, por e ndjejnë këtë fjalë.

Lexojini këto 13 mënyra ose sjellje që nënkuptojnë fjalinë që ju e dëshironi aq shumë që ta dëgjoni.
1. Puthjet e tij janë të gjata dhe pasiononte
2. Shoqërisë së tij i pëlqen të rrijë me ty
3. I pëlqen që t’i rrini afër
4. Buzëqesh pasi ju puth
5. Ju dëgjon me kujdes
6. Mundohet që të impresionoj rrethin tuaj
7. Jua mban dorën
8. Dëshiron të jetë pjesë e aktiviteteve ku jeni edhe ju
9. Mban kontakte me sy me ju
10. Prek shpesh flokët e tij me duar, që nënkupton se po ndjehet në siklet
11. Jua ruan shpinën, kujdeset për ju
12. Ju blen dhurata
13. Gjithmonë buzëqesh kur jeni bashkë, i pëlqen të rrijë me ju