19:21 / E Premte, 10 Korrik 2020

15 dizajne kreative që do të ua nisin ditën me shumë pozitivitet

Ka disa njerëz, krijimtaria e të cilëve i nxit ata të gjejnë mënyra për të përmirësuar gjërat në jetën e përditshme. Këto 15 ide janë një testament i vërtetë për sa i përket krijimtarisë njerëzore.

15 Designers Who Must Be Sneaking Drinks From the Fountain of Creativity

1. Ky stol mahnitës në një bibliotekë në Alexandria, Egjipt

15 Designers Who Must Be Sneaking Drinks From the Fountain of Creativity

2. Një dizajn gjenial i qeses të kutisë së picës

15 Designers Who Must Be Sneaking Drinks From the Fountain of Creativity

3.Kjo shenjë pro-biçiklete me një mesazh të fuqishëm

15 Designers Who Must Be Sneaking Drinks From the Fountain of Creativity

4.Kanali lokal ka një shkallë të vogël për rosat që të futen brenda dhe jashtë ujit.

15 Designers Who Must Be Sneaking Drinks From the Fountain of Creativity

5.Në rast se nuk e keni kuptuar, po, kjo është një tryezë zogu.

15 Designers Who Must Be Sneaking Drinks From the Fountain of Creativity

6.Një ndërtesë zyre që është brenda, por duket sikur është jashtë

15 Designers Who Must Be Sneaking Drinks From the Fountain of Creativity

7.Një tabelë shahu e dizajnuar për njerëzit e verbër

15 Designers Who Must Be Sneaking Drinks From the Fountain of Creativity

8.Kjo shenjë ishte krijuar për tu lexuar në reflektimin e ujit.

15 Designers Who Must Be Sneaking Drinks From the Fountain of Creativity

9.Kjo markë e kafesë ndryshon modelin për përzierjen e saj të kafeinës.

15 Designers Who Must Be Sneaking Drinks From the Fountain of Creativity

10.Kjo furrë ka një bukë të madhe çimentoje si një ndalëse për derën.

15 Designers Who Must Be Sneaking Drinks From the Fountain of Creativity

11.Shkallët që duken si një nivel nga Super Mario.

15 Designers Who Must Be Sneaking Drinks From the Fountain of Creativity

12.Kjo zonë e larjes së duarve me pasqyra në formën e syzeve të diellit.

15 Designers Who Must Be Sneaking Drinks From the Fountain of Creativity

14.Një tryezë me një panel diellor.

15 Designers Who Must Be Sneaking Drinks From the Fountain of Creativity

15.Mbajtësit e kripës dhe piperit.

Mos i humb