14:54 / E Premte, 01 Dhjetor 2023 / k.v

𝐓𝐡𝐲𝐡𝐞𝐭 𝐑𝐄𝐊𝐎𝐑𝐃𝐈 𝐈 𝐙𝐁𝐑𝐈𝐓𝐉𝐄𝐕𝐄!

𝐏ë𝐫 𝐝𝐢𝐭ë𝐥𝐢𝐧𝐝𝐣𝐞𝐧 e 𝟐𝟎-𝐭ë, Viva Fresh Store ka lansuar super kampanjën e fuqishme në gjithë rrjetin e marketeve në krejt Kosovën! Gjatë këtyre DITËVE, thyhet REKORDI i zbritjeve! Festa e madhe tashmë ka filluar… Ju presin më shuuumë se AKSION dhe më shuuumë se ZBRITJE, me një fjalë…sikur me ta FALË!

Nuk përfundon me kaq… Kjo ditëlindje vjen ekskluzivisht me shumë zbritje duke përfshirë: zbritje në produkte ushqimore dhe shtëpiake, produkte higjienike, në dekorime të ndryshme festive, veshmbathje si dhe shumë e shumë produkte të tjera!  

Shfrytëzoni këtë mundësi UNIKE për kursime të mëdha, SEPSE, kjo vjen një herë në vit! 

   

              

              

Viva Fresh Store

𝐏ë𝐫 𝟐𝟎 𝐯𝐢𝐭𝐞, 𝐋𝐈𝐃𝐄𝐑 𝐍Ë 𝐙𝐁𝐑𝐈𝐓𝐉𝐄!

Festojmë së bashku!