11:23 / E Mërkurë, 17 Prill 2024 / L K

Udhëtoni me “Deva Tours”-in, kompania e vetme kosovare e autobusëve, që nuk kalon nëpër Serbi

“Deva Tours”-i është kompania e vetme kosovare që shmangë udhëtimet nëpër Serbi.

Nëse doni të shmangni bllokadat dhe maltretimet që po bëhen në pikat kufitare serbe, “Deva Tours”-i është alternativa më e mirë për këtë.

“Deva Tours”-i është kompania e vetme kosovare që shmangë udhëtimet për Serbi me linjën e rregullt që kalon nëpër Shqipëri-Mal të Zi-Kroaci-Slloveni-Austri-Gjermani