10:55 / E Enjte, 07 Dhjetor 2023 / k.v

Studentët me aksion para MASHT-i, vendosin diplomën e ministres Nagavci e rezultatet e testit PISA

Organizata Studentore “Reforma” ka mbajtur aksion simbolik para ministrisë së Arsimit, në shenjë proteste për rezultatet e Testit PISA dhe gjendjen e arsimit në Kosovë.

Ata në objektin e kësaj ministrie ata kanë vendosur diplomën e ministres, Arbërie Nagavci duke treguar pakënaqësitë e tyre për këto rezultate.