20:13 / E Martë, 25 Shtator 2018

20 produkte që ekzistojnë vetëm në Japoni

Shumica e vendeve janë të njohura për disa veçori specifike kulturore. Japonia është ndoshta një nga ato më ekzotike.

Vendi është i famshëm për shpikjet e tyre, me disa gjëra që mund të ekzistojnë vetëm atje. Disa prej tyre janë të çuditshme, të tjera janë gjeniale, disa prej tyre janë diku në mes.

Në këtë video janë të listuara 20 prej më ekzotike dhe interesante për t’i parë. /IndeksOnline/