18:59 / E Diele, 10 Qershor 2018

20 të mira që sjell seksi

Nuk ka nevojë të bindeni shumë se cilat janë të mirat që sjell një jetë aktive seksuale.

Sipas studimit të fundit, me seks të rregullt – një ose dy herë marrëdhënie seksuale në javë ju përmirësoni jashtëzakonisht shëndetin dhe mirëqenien tuaj, shkruan Mirror.

Të mirat e seksit lidhen prej fertilitetit deri te dukja më i ri/më e re dhe pastaj shëndeti që gëzoni.

Këto janë të mirat e seksit:

 1. Dukeni më të rinj
  2. Rrit fertilitetin
  3. Lufton të ftohurit dhe gripin
  4. Zgjat jetën
  5. Ju mban në formë
  6. Lehtësim i dhimbjeve gjatë ciklit te gratë
  7. Ndihmon në zvogëlimin e rrezikut të vetëpërmbajtjes
  8. Parandalon sulmin në zemër
  9. Rrit artaktivitetin tuaj me të tjerët
  10. Ua heq rrudhat
  11. I jep shkëlqim lëkurës
  12. Rrit vlerësimin ndaj vetes
  13. Ulë tensionin e gjakut
  14. Largon depresionin
  15. Shëron kokëdhimbjen
  16. Zvogëlon stresin
  17. Largon isominë
  18. Forcon eshtrat
  19. Eliminon rrezikun për kancer në prostatë
  20. Ndjeheni më mirë gjatë ditës.