23:11 / E Shtunë, 08 Gusht 2020

21 vjeçarit nga Vushtrria motra ia dha palcen kurrizore, por tani ai ka nevojë për ndihmen tuaj!

Shpetim Krasniqi 21 vjeqar nga fshati Begaj i Vushtrrisë, disa muaj më herët është diagnostifikuar me Leukemi Akute.

Shpetimi ishte trajtuar më herët në Turqi dhe i është transplantuar palca kurrizore nga motra, por fatkeqësisht sëmundja e tij i është rikthyer përsëri dhe gjendja e tij shëndetësore është shumë kritike.

Pas keqësimit të gjendjes së tij, me urgjencë është rikthyer në Turqi dhe ka filluar trajtimin me kimioterapi.

Kosto e trajtimit është 120.000€ dhe familja e tij nuk ka mundësi ta përballoj këtë, andaj kërkojmë ndihmën e tuaj si herën e parë.

Kontributi juaj për Shpetimin është jetësor për të.

Mos i humb