23:44 / E Martë, 28 Nëntor 2023 / MSH

28 Nëntori në Londër, Albina Kelmendi po ia vë “flaken” (Pamje)

Albina Kelmendi u është bashkangjitur shqiptarëve të Londrës për të festuar 28 Nëntorin.

Në një koncert festiv, Albina ka kënduar këngë patriotike dhe ka disponuar shqiptarët.

Të gjithë i janë bashkuar në këngë e valle me motive patriotike.

Ndiqni më poshtë videot nga Londra.