75 Mall Live Search
23:00 / E Mërkurë, 12 Qershor 2024 / AR

3 muaj larg, Çiljeta dhe Albani shkëmbejnë puthje pasionante

Sot është nata finale e Ferma Vip dhe malli i fermerëve për familjarët është shumë i madh pas 3 muajsh izilim.

Çiljeta gjatë qëndrimit të saj është takuar më nënën dhe dy djemtë, ndërsa mungesën dhe mallin për partnerin e saj Alban Hoxha e ka shprehur çdo moment.

Teksa në spektaklin e finales së madhe finalistët po hynin një nga një, Çiljeta iu hodh në krah Albanit, sapo e pa.

Takimi i tyre ishte super emicionues.