09:42 / E Shtunë, 28 Janar 2023 / shkelqim osmanaj

4 meshkujt më toksikë të Horoskopit në një lidhje

Ka burra, nivelet e toksicitetit të të cilëve e bëjnë termocentralin bërthamor të Çernobilit të duket si një udhëtim në park argëtimi. Ata do të sigurohen, në një mënyrë apo tjetër, të fitojnë kontrollin e marrëdhënies dhe shpesh kontrollin e jetës suaj.

DASHI

Burrat e Dashit janë sfidues dhe interesantë në të njëjtën kohë. Megjithatë, ata kanë një anë egoiste, e cila mund t’ju bëjë të qani shpesh. Ata gjithmonë duan të kenë atë që duan dhe mendimi juaj nuk ka shumë rëndësi sepse nuk u pëlqen të ndërhyjnë. Ata priren të mbajnë anën e tyre të ndjeshme të fshehur dhe padyshim që mund të kthehen në një nga ata burrat e ftohtë dhe të ashpër që vazhdojnë t’ju ofendojnë ose lëndojnë. Sjellja e tyre toksike është helm i pastër.

DEMI

Përndryshe, meshkujt Demi shumë të dashur mund të bëhen shumë posesiv. Ata e paraqesin veten si të sjellshëm dhe të durueshëm, por kanë një anë të fortë manipuluese dhe dominuese. Ata mund të bëhen shumë të pasigurt dhe kjo i bën të duan të kontrollojnë gjithçka.

BINJAKET

Binjakët bien në dashuri duke përdorur inteligjencën e tyre. Ata kanë një anë miqësore dhe fleksibël, por dualiteti i tyre nxjerr në pah një maskë të frikshme që mund t’ju bëjë të ndiheni si personi më i keq në botë. Kur zemërohen, “mendimi nga zemra” del nga dritarja dhe bëhen super posesiv. Si? Ata marrin frymë mbi kokën tuaj dhe ju mbytin, duke mbytur çdo gjurmë të hapësirës tuaj personale.

UJORI

Burrat e Ujorit janë rebelë. Janë rezistente dhe “të ngrira”, ndërkohë që nuk i besojnë lehtë. Prandaj mund të jetë e vështirë t’ju dorëzohet. Ata janë edhe më skeptikë kur ana e tyre toksike bëhet e kuqe. Edhe familja dhe miqtë tuaj mund të jenë një armik i mundshëm për një Ujor në një lidhje.