07:26 / E Mërkurë, 28 Shtator 2022 / Andronika

44 raste aktive me COVID-19, në Kosovë

Në Kosovë aktive me COVID-19 janë 44 raste.

Deri tani janë shënuar 272,051 raste me këtë virus.

Janë shëruar 268,808 raste, si dhe kanë vdekur 3,199.