08:49 / E Enjte, 23 Nëntor 2017 / indeksADMonline

5 lëvizjet se si të mbroheni nëse u sulmon ndonjë mashkull, madje edhe dy (Video)

Është një fakt i dëshpëruar por shumë i vërtetë që shumë gra ndjehen të frikësuar kur ecin vetëm nëpër rrugë gjatë natës.

Sigurisht, dy burra mund të krahasohen në mënyrë të pabarabartë kur bëhet fjalë për forcën dhe madhësinë, por e vërteta e trishtuar është se shumica e grave mund të luftojnë kundër shumicës së njerëzve, thjeshtë për shkak të përbërjes biologjike.

E sigurisht ky është një mendim i frikshëm.

Sigurisht në gjithë botën duhet zvogëluar sulmet qofshin ato sulme apo grabitje seksuale, por meqë kjo nuk duket e mundshme në çdo kohë, vetëmbrojtja është një lëvizje e mençur për gratë e të gjitha moshave.

Në një video më poshtë do të mund të mësoni disa nga hapat elementare, se si çdo femër mund të mbrohet nga ndonjë sulm.