07:45 / E Martë, 23 Korrik 2019

5 ushtrime efektive barku që kurrë nuk i keni provuar

Sezoni i bikineve vjen dhe shkon, por muskujt e fortë të barkut mbesin gjithmonë in dhe në stil. Qështja është se ju nuk mund të keni muskujt e barkut në formen që dëshironi duke bërë levizjet e zakonshme.

Për të pasur rezultate të dukshme provoni lëvizjet e më poshtme nga Jennifer Johnson njërës nga fitnes traineret më të mira të CosmoBody.

1. Rreth me dorë dhe këmbë

Bëjeni këtë ushtrim nga 45 deri në 60 sekonda. Pastaj të njejtin ushtirim përseriteni edhe më këmbën e djathtë dhe dorën e majtë.

2. Qëndrimi drejt

Vazhdo ta bësh ushtrimin nga 45 deri në 60 sekonda, në të dyja anet.

3. Rrëshqitje anash

Vazhdo ta bësh ushtrimin nga 45 deri në 60 sekonda, me të dyja këmbët.Lexoni edhe këtë:   6 hapa si të përgatiteni për vendosjen e IUD (siprales kontraceptive)

4. Levizje në formë fluture

Përserit ushtrimin nga 10 deri në 15 herë më të dyja këmbët.

5. Urë rrethore me pelvik

Vazhdo ta bësh ushtrimin nga 45 deri në 60 sekonda.