22:12 / E Mërkurë, 14 Gusht 2019

5-vjeçari i verbër që nuk mund të ecë, të flasë, ose të ulet

5- vjeçari, Ollie Lloyd ka një gjendje kromozonale që e ka lënë të verbër, me humbje të konsiderueshme të dëgjimit në të dy veshët dhe me epilepsi të rëndë.

Since then, the now five-year-old has spent his life in and out of hospital

Prindërit e Ollie, Louise Lloyd, 32 vjeç, dhe Steve Sadecki, 34 vjeç thonë se periudha e shtatëzanisë ishte e qetë, derisa në javën e 20-të përmes skanerit u zbuluan disa anomali.

Ollie's mother Louise Lloyd, 32, is his full-time carer, while his father Steve Sadecki, 34, was forced to cut back on his job at a supermarket when he kept needing unpaid leave. The couple are pictured with Ollie, five, and their 10-year-old son Harvey, who is healthy

Mjekët menduan se foshnja mund të ketë Sindromën Daun, shkruan Daily Mail- transmeton Indeksonline.

Megjithëse testimet e përjashtuan Sindromin Daun, mjekët nuk ishin në gjendje të shpjegonin se çfarë ishte e gabuar duke i rekomanduar znj. Lloyd të vazhdonte shtatëzaninë.

He is pictured during a tender moment in hospital with his older brother

Kështu, nëna e Ollie vazhdoi me shtatëzani përkundër shqetësimeve që kishte. Tani, 5 vjeçari vazhdon jetën e tij duke qëndruar gjithnjë në shtëpi pasi që ai është i paaftë edhe për shkollat për fëmijët me nevoja të veçanta. /Indeksonline/

Ollie only sleeps for two hours a night, leaving his parents severely sleep deprived