16:25 / E Mërkurë, 30 Tetor 2019 / indeksADMonline

6 ushtrime për formësimin e krahëve

Kur shkojmë në palestër, zakonisht i kushtojmë vëmendje më shumë barkut dhe këmbëve tona. Për disa arsye, harrojmë plotësisht për krahët.

Dhe kjo është humbja jonë, sepse ata gjithashtu duhet të mbahen të dendur, shkruan Bright Side.

Fjala formësim do të thotë përmirësim i definimit të muskujve. Për të arritur këtë, ju duhet të humbni peshë, rrisni indin muskulor, apo të dyja.

Nëse përpiqeni të humbni yndyrë pa ndërtuar ca muskuj, gjasat që krahët t’i keni të dobët do të jenë të mëdha.

Nëpërmjet disa ushtrimeve ju do të mund t’ia dilni t’i formësoni krahët tuaj në pak kohë pa asnjë vështirësi.

Këto ushtrime duhet të bëhen gjithmonë, nëse dëshironi të keni, sigurisht, gjithmonë krahë të bukur!