18:42 / E Mërkurë, 06 Qershor 2018

7 minuta ushtrime në shtëpi dhe largoni barkun e trashë (Video)

Shumë pak minuta do të ju duhen që të largoni tepricat në trupin tuaj.

Madje përmes disa ushtrimeve ju mund ta bëni atë më së lehti në pjesën e barkut, shkruan Indeksonline.

Këto ushtrime mund t’i realizoni edhe në shtëpi, pa marrë mundin të ikni në palestër./Indeksonline/