20:02 / E Shtunë, 24 Korrik 2021 / M. M

“7 Vëllëzërit” prezantojnë mënytë për ahengjet familjare, edhe mirë edhe lirë!

Javë më parë në Fushë Kosovë është hapur lokali me kuzhinën moderne “7 Vëllëzërit”.

Lokali i cili gjendet në lagjen “Dardania”, përgatitë ushqime të llojë- llojshme për ahengje të ndryshme familjare, me mbi 50 persona.

“7 vëllëzërit” bëjnë transportin gratis në disa komuna, si Lipjan, Obiliq, Shtime, Ferizaj, Prishtinë dhe Fushë Kosovë.  

Me plot pasion, në kuzhinën “7 Vëllëzëerit” ushqimet përgatiten me plotë shije andaj mos hezitoni të na kontaktoni.

Tek ne, e keni edhe lirë edhe mirë!

Numrat kontaktues për çdo detajë shtesë:

044 807 907 (Lipjan)

048 807 907 (Fushë Kosovë)

044 274 188