22:33 / E Mërkurë, 13 Qershor 2018

70 familje në nevojë ndihmohen me pako ushqimore në Gjilan (Foto)

Në prag të festë së Fiter Bajramit secili mundohet që sado pak të ndihmojë familjet në nevojë.

Dy të rinjtë nga Gjilani, kanë vendosur që të mbledhin të holla duke siguruar kështu pako ushqimore për familjet në nevojë.

Nesër në ora 10:00 bëhet shpërndarja e pakove ushqimore për familjet skamnore në oborrin e Shkollës Fillore, Selami Hallaqi.

Shuma e parave është siguruar me iniciativë të Arbresh Salihut dhe Metit, dy të rinj banorë të Gjilanit.