12:55 / E Enjte, 22 Shtator 2022 / AR

“Arrbi Center” hap qendrën e re me 3000m² në Prizren

“Arrbi Center” me produkte të foshnjave dhe fëmijëve hap qendrën në Prizrenit. ju ftojmë të na bashkoheni me datën 24.09.2022.

Hapjes fillon me prerjen e shiritit në ora 12:00, vazhdon me hapjen e këndit të lodrave për fëmijë ku do kete aktivetete të shumta për më të dashurit tuaj.

Përveç blerjeve të produkteve të ndryshme për bebe dhe fëmijë brenda qendrës mund ta gjeni edhe restaurantin (Gatoon) me ushqime të llojllojshme.

Prania juaj na nderon

Me respekt Arrbi Center Prizren

Adresa: rruga “Rruga e Kukësit” afër rrethit të Hoqës.