19:31 / E Enjte, 01 Dhjetor 2022 / B O

800 parashutistë hidhen nga “Herkuli” amerikan

Parashutistë amerikanë, gjermanë dhe italianë kanë kryer një stërvitje të përbashkët në veri të Italisë.

800 parashutistë të NATO-s realizuan disa hedhje nga “Herkuli” amerikan.

Stërvitje të tilla të përbashkëta të parashutistëve bëjnë të mundur familjarizimin e tyre me aleatët.