15:43 / E Mërkurë, 15 Maj 2019

9 arsye pse stafi i aeroportit di më shumë për ne nga ajo çfarë prisnim

Këto janë arsyet pse në aeroport stafi di pothuajse gjithçka për ne. Aeroportet shpesh ndihen si vende të huaja me grupet e tyre të rregullave  dhe natyrisht, sekreteve.

Vetëm njerëzit që punojnë atje e dinë se si funksionojnë vërtet gjërat.

Analizojnë sjelljen tonë.

Ata na shohin lakuriq

E dinë se sa agresivë jemi.

Ata kanë qen që kontrollojnë çantat tona.

Ushqimi është i gatuar gjatë gjithë kohës.

Ata kontrollojnë avionët kur fluturojnë dhe kur parkohen.

Nuk u intereson nëse keni vizë në një vend tjetër.

Ata e dinë se çfarë kemi pasur në dorë më para.