20:45 / E Diele, 23 Tetor 2022 / AR

9 pozicione seksi për ju që keni diferencë të madhe gjatësie

Disa nga çiftet më ikonë të të gjitha kohërave kanë diferencë të madhe në gjatësi. Mendoni: Nicole dhe Keith, Tom dhe Zendaya, Joe dhe Sophie, Kristen dhe Dax… lista vazhdon.

Pavarësisht se kush është më i gjatë, dallimet në gjatësi janë normale dhe zakonisht nuk paraqesin asnjë problem në marrëdhënie, përveç rasteve kur kjo fillon të ndikojë në jetën tuaj seksuale. Nëse diferenca juaj e gjatësisë po e bën seksin më të vështirë apo të sikletshëm, këto pozicione seksi mund t’ju ndihmojnë.

P.s: Mos harroni të bëheni kreativë dhe të kuptoni se gjatësia duhet të jetë problemi i fundit në jetën tuaj!

#1 – The Side Swoon

Edhe 'cute', edhe shumë seksi: 9 pozicione për ju që

#2 – The Plank

Edhe 'cute', edhe shumë seksi: 9 pozicione për ju që

#3 – The Get On Up

Edhe 'cute', edhe shumë seksi: 9 pozicione për ju që

#4 – The Notebook

Edhe 'cute', edhe shumë seksi: 9 pozicione për ju që

#5 – The Wheelbarrow

Edhe 'cute', edhe shumë seksi: 9 pozicione për ju që

#6 – The (Kitchen) Counter-Intuitive

Edhe 'cute', edhe shumë seksi: 9 pozicione për ju që

#7 – The Shoot the Moon

Edhe 'cute', edhe shumë seksi: 9 pozicione për ju që

#8 – The Long-Distance 69

Edhe 'cute', edhe shumë seksi: 9 pozicione për ju që

#9 – The Face-Off

Edhe 'cute', edhe shumë seksi: 9 pozicione për ju që