Të Infektuar: 17.009

Të Shëruar: 14.716

Të Vdekur: 656

Raporto Lajmin


  • Çdo raportim është anonim dhe shtjellohet me kujdes nga stafi i IndeksOnline. Nëse keni informata shtesë në lidhje me rastin ju mund të na shkruani edhe ne info@indeksonline.net

  • [recaptcha size:small]