Të Infektuar: 106.192

Të Shëruar: 97.057

Të Vdekur: 2.202

Raporto Lajmin


    • Çdo raportim është anonim dhe shtjellohet me kujdes nga stafi i IndeksOnline. Nëse keni informata shtesë në lidhje me rastin ju mund të na shkruani edhe ne info@indeksonline.net

    • [recaptcha size:small]