19:05 / E Premte, 02 Qershor 2023 / MSH

A e dini cili ishte vizatimi më i madh në Kosovë për festën e 1 Qershorit?

Një kampanjë e organizuar nga Viva Fresh Store sjelli gëzim dhe bashkëpunim të jashtëzakonshëm te të gjitha institucionet parashkollore të Kosovës.

Kampanjë kjo e cila mblodhi mbi 400 fëmijë për ta ngjyrosur fletën e madhe, duke krijuar një vepër arti të përbashkët që do të mbetet kujtim i paharruar për ta.

Gëzuar festa e 1 qershorit! Kudo jemi bashkë!