15:21 / E Mërkurë, 13 Qershor 2018

A ishte Nata e Kadrit në natën e 27 të Ramazanit? Kjo video e dëshmon këtë! (VIDEO)

Cilat janë shenjat e Natës së Kadrit?

Përgjigje:Ndër shenjat e Natës së Kadrit është se ajo është një natë e qetë dhe zemra e Besimtarëve është e admiruar dhe në paqe me të, ai bëhet aktiv në bërjen e veprave të mira, dhe dielli në mëngjesin vijues ngrihet qartë pa ndonjë rreze.

Në këtë video të inçizuar nga xhamia e Bujanovcit ku ndër shenjat që përmbenden se dielli do të lindë pa ndonjë rreze, kjo mund të shihet edhe në këtë video.

Mos i humb