09:20 / E Mërkurë, 01 Shkurt 2023 / k.v

A jeni duke kërkuar punë apo aftësim profesional?

A e dini se përmes shërbimeve të ofruara nga Zyrat e Punësimit (ZP) dhe Qendrat e Aftësimit Profesional (QAP) ju mund të aftësoheni në profesionin që ju dëshironi dhe do të mbështeteni deri sa të punësoheni.

Vizitoni Zyrën e Punësimit (ZP) në qytetin ku ju jetoni dhe informohuni më shumë rreth shërbimeve qw ofrohen aty.

Zyrat e Punësimit janë të hapura nga e hëna – premten, nga ora 08:00 – 16:00.