23:04 / E Premte, 25 Tetor 2019 / indeksADMonline

A jeni për njëri-tjetrin?

Lexoni këto shenja dhe kuptojeni nëse ju të dy vërtet jeni për njëri-tjetrin dhe keni të ardhme bashkë.

I tregon atij gjëra që nuk ia thua askujt tjetër: Do të thotë që ke besim te ai dhe kjo është e rëndësishme në marrëdhëniet afatgjata.

Do ta takosh edhe në çastet e dobësisë: Nuk e ke problem të të shohë keq. Ai do jetë një lehtësim.

E respekton siç është: Ka gjëra që të nervozojnë, por ti edhe kur vesh gjithmonë të njëjtën bluzë, edhe kur ha drithëra në darkë, e pëlqen, ashtu si është.

Do që të takojë prindërit: Je krenare për të dhe do t’ia tregosh gjithë botës, jo ta fshehësh me frikën mos bën apo thotë gjëra që nuk duhet.

E mendon të ardhmen me të: E lë mendjen të vizatojë një të ardhme bashkë me të? Nuk është e mrekullueshme?

Nuk ke frikë ta kundërshtosh: E di që ai do të dëgjojë edhe kur mendon që e ke gabim.

Ti do që të punoni për diferencat tuaja të mëdha: Çfarëdoqofshin, që nga besim te mënyra si menaxhoni paratë, me këtë njeri, ti do t’i zgjidhësh ndryshimet.

Ti qesh me të: E qeshura është një nga kënaqësitë më të thjeshta të jetës. Duhet patjetër të gjendeni në të njëjtën kohë duke e jetuar.

Të tërheq ai në mënyrë fuqimisht të pashpjegueshme: Tërheqja fizike është shumë e rëndësishme në një raport. Dhe kur ndodh edhe pse ai nuk ka ndonjë trup të mirë, apo nuk është tipi që pëlqen ti, kjo tregon edhe më qartë që ju jeni bërë për njëri-tjetrin.

Heshtja mes jush nuk vret: Nuk je fare në siklet nëse nuk flisni. Përkundrazi, jeni shumë mirë edhe në heshtje.

Ti je vetvetja me të: Nuk të duhet të mendosh ndryshe, të sillesh ndryshe, nuk je shumë e vetëdijshme. Je thjesht vetvetja.

Ke nevojë për të aq sa duhet: Është bukur kur ndjen nevojën ta kesh pranë, por një nevojë shumë e fortë e përhershme të gërryen.

Nuk je shumë xheloze për të: Nuk e ke problem që ai del me miqtë, ose mikeshat femra. Ju e lejoni njëri-tjetrin të ketë jetën dhe hobet e tyre. Ai të bën të ndihesh një njeri më i mirë, Ai të bën të ndihesh e zgjuar, me humor, tërheqëse, kreative, versioni më i mirë i vetes. Të duket sikur ai nxjerr më të mirën prej teje.

Ai thjesht të kupton: Ndihesh sikur ai kupton një pjesë aq thelbësore tënden që ti nuk mundesh ta shpjegosh dhe artikulosh. Është një ndjesi e ngrohtë, një ndjesi që duhet ta kesh me personin që do të martohesh.