11:02 / E Enjte, 20 Shtator 2018

A keni trashëguar jetën seksuale të prindërve tuaj?

Sa shpesh përqafoni ose puthni partnerin tuaj para fëmijëve tuaj? Tani mendoni se si silleshin prindërit kur ishit në rritje. A bënin ata këto gjëra haptazi? Ose a keni mundur ta vëreni dashurinë e tyre në ajër?

Shumica pre nesh, duke menduar për jetën seksuale të prindërve tanë  mund të ndihemi në siklet, por kuptimi i kësaj marrëdhënie formuese mund të jetë çelës për atë se si ne sillemi sot. Mënyra se si prindërit tanë ndërveprojnë thellësisht ndikon se si e perceptojmë dashurinë, intimitetin dhe seksin për pjesën tjetër të jetës sonë.

Mënyra që ata treguan përzemërsi dhe shprehën seksualitetin e tyre ndikon në ndërgjeshmërinë tuaj./Indeksonline/