18:12 / E Martë, 10 Tetor 2023 / k.v

A pajtoheni edhe ju? Këto janë ditët dhe orët e popullarizuara për të bërë seks

Hulumtimi më i ri të cilin e ka bërë zinxhiri popullor britanik i barnatoreve “Superdrug” na ka sjellë rezultate interesante të cilat zbulojnë momentet më popullarizuara për marrëdhënie intime.

Për të marrë përgjigje precize, ekipi hulumtues ka vendosur t’i intervistojë 2.000 njerëz lidhur me shprehitë e tyre seksuale, ndërkaq fitoren bindëse e ka marrë mëngjesi i së dielës – ora nëntë.

Njësoj është e dëshirueshme edhe e shtuna, ndërsa të intervistuarit kanë zbuluar që atëherë lojërat në krevat dëshirojnë t’i kenë në periudha të ndryshme të ditës, mirëpo gjithësi më aktivë janë në orët e mbrëmjes – në periudhën nga ora nëntë deri në orën dymbëdhjetë.

E enjte 21:30
E enjte 22:30
E shtunë 10:30
E shtunë 11:30
E shtunë 21:30
E shtunë 22:30
E shtunë 23:15
E shtunë 23:30
E diel 09:00
E diel 21:30