16:40 / E Martë, 24 Janar 2023 / Andronika

A po lyp mu knaqë lirë e mirë?

A po lyp mu knaqë lirë e mirë?

Veç kontakto Fibula për një Trip sa ma t’mirë!

The Met Hotel 5* – BB, Çmimi 79€ PP

Selanik – Greqi!

***

SIGURI DHE KUALITET 100%

Vetëm me FIBULA your TRAVEL expert!

https://www.fibula-ks.com

Ju mirëpresim në zyret tona në:

038/046/049 24 25 26, Prishtinë

045 875 555, Pejë

045 373 555, Prizren

045 373 666, Gjakovë

#yourTRAVELexpert #fibula #Selanik #Greqi